Genieten van de nazomer

De zomer was weer heerlijk en nu gaan we de nazomer in. Langzaamaan komt iedereen weer terug van de vakanties en zo pakken we het gewone leven weer op, terwijl we genieten van de laatste zonnige dagen. In deze blog vertel ik je hoe je dat ontspannen vakantiegevoel vasthoudt en toch weer aan de slag gaat. Daarnaast maken we ons langzaamaan op voor de koudere maanden. Lees je mee?

Weer zachtjes aan het werk

Zoals ik al zei, gaan we weer aan het werk. Door de crisis van het afgelopen anderhalf jaar zag het werkleven voor veel mensen er anders uit. Nu gaan we weer een beetje terug naar normaal maar velen vragen zich af wat dat nu betekent. Blijf niet met vragen zitten. Zeker in deze situatie moet je ze juist stellen, dat is heel normaal. Ga hierover met je leidinggevende in gesprek. Zo start je meer ontspannen aan je werk.

Geniet van de avonden

En als je dan na een dag hard werken tevreden thuiskomt, wacht daar nog een hele avond, en soms zelfs ook namiddag, op je. In de late zomers zijn die het lekkerst. Trek je werkkloffie uit en verruil hem voor een korte joggingbroek heren. Zo schakel je heerlijk in de tuin af met een drankje en pak je de laatste zonnestralen nog mee. ’s Avonds is het warm genoeg om buiten te eten en als het dan toch fris wordt, zit je zo weer binnen of los je het op met een trui of een dekentje. Na een hele avond buiten slaap je vaak een stuk beter, wist je dat?

Lekker gekleed

Ja de temperatuur is wel iets waar we op moeten letten in deze tijd. Het kan ’s ochtends hartstikke koud zijn, terwijl je ’s middags omkomt van de hitte, om dan vervolgens ’s avonds weer te moeten klappertanden. Daarom is het handig om je te kleden in laagjes. Zo kan je iets aan of uittrekken afhankelijk van de temperatuur en je behoefte, zonder dat je outfit daar onder lijdt.

Klaar voor de kou

Verder is het handig om de kledingstukken voor de koudere maanden weer van zolder te halen. Nu in de laatste zomermaanden komen we ook graag buiten en dan kun je maar beter nu de klussen oppakken die in de winter af moeten zijn, dat doe je liever als je handen er nog niet afvriezen. Gelukkig hebben we nog wel even voordat dat gebeurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *