Hoe moet je zwarte dikke boots stylen?

Een schoen die je altijd en voor altijd in je kast zal hebben, is de dikke zwarte laars. Jullie weten dat ik van mijn documenten hou! Dit najaar is de verwachting dat de zwarte dikke boots trending zijn.

Er zijn redenen waarom vrouwen van deze stijl laarzen hou, hier zijn er een paar:

  • Ze zijn stevig, dus je kunt ze dragen in de regen, in de woestijn, in de sneeuw of tijdens een roadtrip die je naar verschillende terreinen kan brengen.
  • Ze kunnen gemakkelijk een meisjesachtige zomerjurk of een vrouwelijke look verfraaien.
  • Ze passen bij bijna alles (behalve in geklede situaties).

Manieren om zwarte dikke laarzen te dragen zijn:

  • Met oversized T-shirts en spijkerbroeken.
  • Met vintage geïnspireerde vrouwelijke jurken en sierlijke sieraden.
  • Met skinny jeans, een oversized blazer en een band-t-shirt.
  • Een zijdeachtige midi-onderjurk en een leren jasje.

De biker boots zijn ook dit seizoen weer helemaal hot. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en er komen steeds meer varianten van de biker boots. Biker boots is inmiddels een groot begrip geworden in de fashion branche. Want wie kan er nog zonder? Waarschijnlijk bijna niemand meer. Dit komt vooral omdat de boots erg makkelijk te combineren zijn. Ze staan leuk onder een jurkje, maar ook bij een jeans of rokje. Kortom overal dus wel bij! Er zijn dan ook heel veel verschillende modellen van de biker boots.

De boots zijn vaak te herkennen aan de grove zool en zijn vaak afgewerkt met gespen, ritsen of met veters. Er zijn dan ook veel verschillende modellen van de boots. Zo zijn er grove boots, cut out boots, boots met een puntige neus, biker boots met hak en dan heb je natuurlijk nog de lage en hoge modellen.

De truc is om rekening te houden met de verhoudingen. Veel plezier met contrasterende stijlen en laat die laarzen zien. Ze zijn op zichzelf al een statement. Veel plezier bij het stylen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *