Inbetween gordijnen kunnen je kamer een andere sfeer geven

Inbetween gordijnen zijn dunner dan reguliere gordijnen en dunner dan vitrages. Je kunt met inbetween gordijnen een heel fijne sfeer in huis creëren. Je filtert het licht en zorgt ervoor dat er niet van buiten naar binnen kan worden gekeken. Ook niet als de lampen 's avonds branden. Maar anders dan met reguliere gordijnen laten inbetween gordijnen wel silhouetten zien. Heb je dat liever niet? Dan kun je inbetween gordijnen heel goed combineren met lamellen of jaloezieën. Zo kun je het donker helemaal buiten sluiten. En de sfeer binnen bewaren. Deze gordijnen zijn in verschillende kleuren te koop.

Meer sfeer in huis met inbetween gordijnen

Je kunt met inbetween gordijnen de mooie sfeer in je huis benadrukken. Je kunt er zelfs een heel chique ruimte van maken. Bijna hotel-achtig zelfs! Kies gordijnen die net even lichter zijn dan de kleur van je bank om een mooi geheel te maken. Ook kun je de kleur van de gordijnen afstemmen op de details in je woonkamer. Door deze details te benadrukken maak je een schitterend geheel. Deze gordijnen staan zelfs mooi in een industrieel interieur. De lengte van de gordijnen speelt een grote rol. De gordijnen zijn mooi als ze tot op de grond vallen. Hou je ze tot op de vensterbank? Dan gaat het effect toch wat verloren.

Laat de gordijnen op maat maken

Het op maat maken van gordijnen is nog een vak op zich. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Het is dus veel handiger om de gordijnen door professionals op maat te laten maken. Je weet dan zeker dat de afmetingen precies goed zijn en dat je de gordijnen met veel plezier zult bekijken. Ook kun je er dan jarenlang plezier van hebben. Door te kiezen voor de maakservice, weet je zeker dat alle haakjes precies goed zitten en dat de gordijnen overal even lang zijn.

Hoe was je de gordijnen?

Het grote voordeel van deze dunnere gordijnen is dat je deze gewoon in je eigen wasmachine kunt wassen. Reguliere gordijnen passen niet altijd in je wasmachine. De inbetweens kun je gewoon wassen met een scheut azijn. Dit voorkomt verkleuringen en zorgt ervoor dat vieze geurtjes verdwijnen. Je hoeft hiervoor geen wasmiddel te gebruiken. Je kunt de inbetweens beter niet in de droger doen. Laat ze aan de buitenlucht drogen of hang ze nat op na een kort centrifugeprogramma. Je ziet dan al snel dat eventuele kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het ophangen van de natte gordijnen is niet extra zwaar. Deze gordijnen wegen bijna niets. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *