Maak je trouwlook compleet: 3 tips

trouwjurk kopen

De zoektocht naar de trouwjurk is compleet. Of je nu een jurk draagt van Pnina Tornai, Justin Alexander of een ander merk: je bent enorm blij met deze droomjurk. Nu is het tijd om de look compleet te maken. Dit kun je doen door de juiste schoenen, mooiste make-up en het beste trouwkapsel! Met de volgende tips geven we jou advies over deze onderwerpen.

Tip 1: De beste bruidsschoenen

Het belangrijkste aan bruidsschoenen is dat ze niet alleen schitterend zijn, maar ook comfortabel zitten. Een expert van The New Bride kan jou adviseren op het gebied van de juiste schoen. Welke hakhoogte kies je, welke kleur past bij de jurk en welk materiaal zoek je? Je kunt ook kiezen voor twee paar schoenen. Voor overdag chique hakken en voor het feest comfortabele sneakers!

Op zoek naar een trouwjurk in Utrecht? Of op zoek naar een trouwjurk in Arnhem? Bekijk de trouwjurken van The New Bride!

Tip 2: De juiste make-up

Je wilt er natuurlijk op je mooiste uitzien op je trouwdag. Make-up is daar een belangrijk onderdeel van. Je kunt natuurlijk je eigen make-up verzorgen, maar je kunt ook een professional inschakelen. Wij raden je aan om van tevoren de make-up look te oefenen, zodat je weet wat bij jou past. Het is verstandig om vooraf alvast research te doen naar wat je mooi vindt. Wanneer je deze voorbeelden met de visagist bespreekt, weet je zeker dat je tevreden zult zijn.

Tip 3: Het mooiste trouwkapsel

Net als bij de make-up, is het handig om ook het trouwkapsel van tevoren te oefenen. Je kunt vooraf een proefkapsel bij de kapper laten maken. Wij raden je aan om zo’n drie of vier maanden voor de bruiloft op zoek te gaan naar een kapper. Zo weet je zeker dat je ruim de tijd hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *