Mason Garments

Mason garments is een bekend merk in Nederland en ook in andere delen van de wereld. De kans is groot dat je er wel eens van hebt gehoord. Het merk komt oorspronkelijk uit Amsterdam en staat op de dag van vandaag bekend als een van de echte high end sneaker merken. Sneakers van het merk kun je vaak eenvoudig herkennen aan de geribbelde zool die ze hebben en ook is er een grote M op de tong van de schoen. Veel sneakers van het merk komen het beste tot hun recht op het moment dat je deze combineert met een simpele outfit. Kies bijvoorbeeld voor een simpel t-shirt of ga je toch liever voor bijvoorbeeld een klassieke hoodie?

Hoge kwaliteit

Een van de redenen waarom veel mensen erg positief zijn over het merk mason garments heeft te maken met de hoge kwaliteit dat het merk aanbied. Zo wordt er veel tijd en aandacht besteed aan het ontwikkelen van alle schoenen en staat er een team van diverse designers achter het merk dat zich continu bezighoud met het spotten en ontwikkelen van de laatste trends. De sneakers van mason garments zijn vaak gemaakt van leer dat van de hoogste kwaliteit is, zodat jij een lange levensduur hebt van de sneakers. Als je de prijzen vergelijkt met andere high end merken dan is mason garment een van de goedkoopste. Kortom, een ideale prijs en kwaliteit verhouding.

Diverse

Je kunt diverse sneakers van mason garments aanschaffen op de site van mason garments. Zo zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Veel van de modellen zijn vernoemd naar verschillende Italiaanse steden. Kies bijvoorbeeld voor het Tia model als jij op zoek bent naar een simpele sneaker met een witte zool en bijvoorbeeld een suède of kalfsleren top. Deze sneaker was de eerste variant van het merk en is nog steeds erg populair. Kies voor een witte zool in combinatie met een zwarte top bijvoorbeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *