Parajumpers heren; de ultieme jas voor de avontuurlijke man

Parajumpers heren

Parajumpers is geïnspireerd door een goed getraind reddingsteam die extreme reddingsacties verrichtte onder de meest erbarmelijke weersomstandigheden en gevaarlijke plekken in wereld. Of het nou om gezonken schepen ging of om bergbeklimmers op 4000 meter hoogte, het Parajumpers team schoot overal te hulp. Het team was beter getraind dan ieder militair korps, hierbij zette ze hun technieken en vaardigheden alleen in om mensenlevens te redden. Op zoek naar een Parajumpers jas heren? Lees dan snel verder!

Wat maakt de jassen van Parajumpers zo bijzonder?

De kracht van Parajumpers jassen zit met name in het feit dat de producten op dusdanige wijze zijn ontworpen dat ze ontzettend lang mee kunnen gaan. De jassen zijn herkenbaar aan het iconische gele label in de hals van de jas. De jassen zijn erg geschikt voor outdoor activiteiten met temperaturen tot ver onder het vriespunt. De populairste wintermodellen van het merk zijn de Gobi en de Right Hand. Daarnaast heeft Parajumpers ook tussenjassen die eigenlijk geschikt zijn voor de gemiddelde temperaturen, in bijvoorbeeld de lente of herfst. Het model UGO is al jaren één van de meest verkochte jassen voor heren. Een ander opvallend aspect aan de jassen is het formaat van de jaszakken. Dit zijn namelijk grote cargo-zakken, deze waren oorspronkelijk bedoelt voor kompassen en andere GPS-benodigdheden.

Shop Parajumpers bij Leurink Mode

Mocht je op zoek zijn naar een jas van Parajumpers, dan vind je bij Leurink Mode in Borne geheid wat je zoekt. Hier beschikken ze namelijk over een ruim assortiment jassen. Naast de legendarische jassen vind je hier ook sweaters en t-shirts van het luxe merk. Het kan soms lastig zijn om het type model te vinden wat het beste bij jou past. Om je hierbij te helpen zijn er bij Leurink persoonlijke stylisten aanwezig die jou graag adviseren. Zo weet je zeker dat je met een fijn gevoel naar huis gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *