Stoere bruiloft op de motor

Gefeliciteerd! Je hebt een aanzoek gedaan en je vriend of vriendin heeft deze geaccepteerd. En opeens, voor je het weet, starten de voorbereidingen voor de bruiloft. Ideeën vliegen over de tafel en natuurlijk gaat het ook al vrij snel over de kleding die je moet dragen. Een smoking is waarschijnlijk gewenst en voor je het weet sta je in de winkel het ene na het andere mooie pak te passen. Kleding maken de man, en dat is dus zeker belangrijk, maar op deze ene dag wil je echt eens iets bijzonders en speciaals doen. Iets waardoor jouw bruiloft eruit springt. Je hebt heel veel ideeën, maar standaard mag het niet zijn. En opeens weet je iets wat jullie echt zou doen opvallen. Je wil je motor, die al een tijdje in de garage stof staat te happen van stal halen. Je ziet opeens helemaal voor je hoe jij en je partner op de motor bij de bruiloftslocatie aankomen. Dat wordt echt geweldig! En dan weet je ook meteen wat voor een soort smoking je moet hebben: eentje die past bij dit stoere feest.

Stoere bruiloft

Op de motor naar je bruiloft is gewaagd. Zeker als de bruid in het wit wil gaan. Maar het is opvallend en apart en je bent helemaal in voor het idee. Het is stoer en het past bij jullie. Alleen die motor staat al een tijdje stil. Doet hij het nog? Je had ook al een tijdje geleden de motor verzekering stopgezet want die was veel te duur. Een korte inspectie later blijkt dat de motor nog prima loopt. Dan rest je nog de motor verzekering. Een ding weet je zeker, je wil niet meer zo’n dure verzekering als voorheen. Om de een of andere reden had je het gevoel dat je altijd te veel betaalde. Dus ga je nu opzoek naar een passende verzekering die wel veel dekt, maar die niet te duur is.

Verzekeringen vergelijken

Een motor verzekering vergelijken doe je natuurlijk online. Je kunt kiezen tussen talloze aanbieders en je kunt zo goed uitzoeken welke verzekering aan jouw wensen en eisen voldoet. Overigens ontdek je dan ook dat het mogelijk is om eventuele bedrijfsmotoren met een zakelijke motorverzekering te verzekeren. Daar moet je het nog eens met je baas over hebben want zo af en toe gebruiken jullie een oude motor voor het werk. Maar eerst die van jou. Je hebt de verzekering snel gevonden en nu staat niets een geweldige bruiloft meer in de weg. Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *