Wat trek jij morgen aan?

Een vraag die je waarschijnlijk elke avond aan jezelf stelt. Wat trek ik morgen aan? Voor veel mensen kan dit nog wel is een opgave zijn, zeker wanneer net die ene favoriete broek in de was zit. Wat trek je dan aan en wat is slim om aan te trekken? Wat je aantrekt is vaak afhankelijk van wat je gaat doen of wie je ontmoet de volgende dag. Het is daarom slim om vooraf al een paar opties te hebben. Maak het jezelf niet te moeilijk door alleen maar een aantal bepaalde kledingstukken te dragen maar zorg ervoor dat je voor iedere gelegenheid een setje hebt liggen. Hierdoor zal je merken dat je een stuk minder tijd kwijt bent. In deze blog geven we een aantal tips die je kunnen helpen bij het uitzoeken van de leukste setjes voor de juist gelegenheid.

Waar ga je heen?

Waar je heen gaat, wie je gaat ontmoeten en het doel van je dag bepaald vaak wat je aantrekt. Ga dus eerst altijd na wat je gaat doen. Heb je bijvoorbeeld een zakelijke meeting? Pas je kledingstijl hier dan op aan. Ga je lekker shoppen in de stad, doe dan vooral lekker simpele kleding aan. Ga je sportief doen? Doe dan zeker een lekker sportieve outfit aan. Zoals je hierboven leest zijn er allerlei verschillende gelegenheden die bepalen wat voor soort outfit je aan doet. Voor deze verschillende outfits raden we je aan om is te kijken naar Via Vai damesschoenen of Veja heren schoenen. Deze merken zijn erg divers en kunnen vaak onder meerdere outfits gedragen worden. Dit is erg handig en vooral ook duurzaam!

Ruim op!

Het zal niet als eerste in je naar boven komen, maar juist door je kast is op te ruimen zal je sneller kunnen bepalen wat je aantrekt. Door inzicht te creëren in je kledingkast krijg je steeds meer inzicht en daardoor kan je ook steeds makkelijker bepalen wat je aantrekt. Het opruimen van kledingkast doe je in verschillende stappen. Denk bijvoorbeeld aan het sorteren van al je kleding. Wat draag je nog en wat heb je al meer dan 2 jaar niet gedragen? Leg deze kleding apart en kijk of ze nog door andere gebruikt kunnen worden. Is dit het geval? Doneer ze dan aan een goed doel of ruil ze met een vriendin. Vervolgens ga je kijken in wat voor seizoen je zit. Op basis hiervan richt je kledingkast verder in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *